ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ !!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ


 Η καλύτερη διαφήμιση του Γυναικείου Μπάσκετ επιτεύχθηκε κατά τον Κυριακάτικο Αγώνα Κυπέλλου των Εθνικών Κατηγοριών μεταξύ της νεοφώτιστης ομάδας μας και του συντοπίτη μας Γ.Σ. Κρόνου.
                  



  Στο κατάμεστο κλειστό της Θεομήτορος  και σε μία ιδανική για τοπικό ντέρμπι ατμόσφαιρα, οι φίλαθλοι απόλαυσαν έναν αγώνα με πολλές διακυμάνσεις του σκορ, ο οποίος έληξε υπέρ του Κρόνου με 59-60 στη παράταση  (ημίχρονο 27 – 25 &  55-55) με ένα τρίποντο buzzer beater της αθλήτριας Καμμένου Δ. τέσσερα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη  αποτέλεσε μία πρόβα τζενεράλε για τους δύο προπονητές στις λίγες ημέρες που απομένουν για την έναρξη  του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

   Η πρωτοεμφανιζόμενη στις εθνικές κατηγορίες ομάδα μας έδειξε ένα αξιόμαχο - ποιοτικό σύνολο, το οποίο χτίζεται από το καλοκαίρι υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου προπονητή Αντώνη Μπομπούς στη βάση του συγκερασμού της εμπειρίας ορισμένων αθλητριών και του ταλέντου των υπολοίπων.



  
  Στον αγώνα παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια των αθλητριών και των δύο συλλόγων, η Δήμαρχος του Δήμου μας Μαρία Ανδρούτσου και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.
  Πιστεύουμε, ότι η ομάδα μας θα αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και θα δικαιώσει τις προσδοκίες της Διοίκησης.  

Α.Ο. ΔΑΦΝΗ  – Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ 59 - 60 (27 – 25 & 55 - 55)
Δεκάλεπτα : 16-12, 27 -25, 42-35, 55-55 (59-60  παράταση)
Διαιτητές : Σπυρόπουλος, Σκάλτσης

ΔΑΦΝΗ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Μπουμπούς) : Σελλά 2, Τσιφτελή 10, Καλογεροπούλου, Μανώλη 14(1),  Παπακωνσταντίνου Α. 2,  Μαγιντόμπε,   Μικεδάκη  3(1),  Χατζόγλου, Παπακωνσταντίνου Α. 2,  Ακρίβου 2, Τετενέ 10, Τσουκαλά 16.

Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ (Χατζηδάκης) : Καμμένου 9 (1), Εμμανουηλίδου 7(1), Μπακάλη 10, Τζανετάτου 3, Σπαθάρη 11, Ξάνθου 4, Μυλωνάκη 2, Ζικυρίδου 14.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: